univ.spec. Anita Barišić, mag.act.soc.

Ja sam socijalna radnica, specijalizantica transakcijske analize u području psihoterapije i supervizorica psihosocijalnog rada. Višegodišnja sam djelatnica u sustavu socijalne skrbi, gdje sam radila s odraslima, roditeljima u razvodu braka, djecom i mladima. Kako imam i drugo zanimanje, ono specijalizantice psihoterapije i supervizorice djelujem i na tim područjima.

 

S ciljem daljnjeg rada na sebi i profesionalnog usavršavanja 2015.god. upisala sam i završila Interdisciplinarni program stručnog usavršavanja u području zaštite procesnih prava djeteta i komunikacije s djetetom; Pravni fakultet Osijek; Osijek. Zatim poslijediplomski sveučilišni studiji iz Supervizije u psihosocijalnom radu pri Pravnom fakultetu Zagreb, Studijskom centru socijalnog rada. Trenutno sam doktorandica socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu, Studijski centar socijalnog rada.

 

U 2018. godini sam bila izabrana u naslovno nastavničko zvanja asistenta iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja socijalne djelatnosti na Pravnom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

 

Do sada sam vodila više supervizijskih grupa te bila uključena u projekte osnaživanja obitelji. Također, sudjelujem u nizu edukacija na temu osobnog i profesionalnog rasta i razvoja u području socijalnog rada, psihoterapije i supervizije.

 

Od prosinca 2019. godine sam predsjednica Udruge socijalnih radnika Osječko-baranjske županije, članica Hrvatske komore socijalnih radnika, Hrvatskog društva za superviziju i organizacijski razvoj, Udruge transakcijskih analitičara i EATA-Europske asocijacije transakcijske analize.

 

Majka sam dvoje djece i supruga koja voli biciklizam i trčanje.

Anita

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita slobodno nam se obratite putem naše kontakt forme

© Copyright 2020 Accepta - Sva prava pridržana