POZIV NA RADIONICU ”Osobna odgovornost u odnosima i postavljanje granica” 20.4.2024. god.

POZIV NA RADIONICU  ”Osobna odgovornost u odnosima i postavljanje granica”  20.4.2024. god.

Poštovani,

 dana 20.4.2024. godine (subota) od 9 - 12 sati u prostoru Accepte u Osijeku će se provesti interaktivna radionica osobnog rasta i razvoja pod nazivom
Osobna odgovornost u odnosima i postavljanje granica” koju provode dr.sc. Anita Barišić univ.spec.act.soc. i Alenka Aladrović Deklman univ.spec.act.soc.

Raduje nas upoznati Vas sa pojmom osobne odgovornosti, načinom preuzimanja osobne odgovornosti u odnosima (poslovnom, partnerskom, prijateljskom, oboteljskom), zaštitom osobnog integriteta i ključnim postavkama za postavljanje granica u odnosima kroz 90 minuta teorijskog i 90 minuta iskustvenog rada.

Sudjelovanje u radionici je ograničeno na 8 sudionika, stoga svoje mjesto osigurajte čim prije prijavom na ovome linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO4CfKnSrJkjNz7XS8APJEYjUohVyNyEuyIVMG7T5gYxbBIg/viewform?usp=sf_link
Nakon prijave putem linka, na vašu e-mail adresu stići će odgovor i transakcijski račun u iznosu od 120 Eura, a mjesto Vam je osigurano po plaćenom računu. Svi sudionici će nakon radionice dobiti Potvrdu o sudjelovanju, a tijekom radionice osigurani su kava, sokovi i grickalice za polaznike.

Raduje nas upoznati Vas.

Lijepi pozdrav

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih upita slobodno nam se obratite putem naše kontakt forme